Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

QUID

[06] Casos d'èxit' >


... l'intercanvi de coneixement i el foment de la participació ciutadana a través de la performance urbana

Projecte

Encapçalat per un grup multidisciplinari de professionals i dirigit pel poeta i antropòleg Àngel Arenas. Tots compartim l’aspiració de fer d’aquest món un lloc més sensible, més poètic; un lloc millor. I per aconseguir-ho, desenvolupem esdeveniments, projectes i campanyes de comunicació amb metodologies pròpies que prenen a la poesia com a eix vertebrador.

Objectius

Crear i coordinar projectes i campanyes el component central dels quals és la poesia concebuda com un instrument de desenvolupament i innovació social. Les accions intenten tenir un alt component participatiu i busquen enfortir l’autoestima, l’esperit creatiu i la capacitat d’apreciar i crear bellesa i de ser feliços que tenen totes les persones.

Resultats

Treballar per institucions com la Unesco, Institut Cervantes, diferents ministeris d’Espanya i d’altres països i Cooperació Espanyola, entre d’altres. Per portar els seus projectes a terme solen utilitzar instruments i metodologies pròpies basades en l’intercanvi de coneixement i el foment de la participació ciutadana a través de la performance urbana.