Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

QUID

[06] Casos d'èxit' >


... el creixement de les visites a l’exposició, arribant a més de 20.000 participants a les activitats desenvolupades

Projecte

El Museu de la Tècnica de l’Empordà espai de la Fundació Pere Padrosa Puignau - Margarita Pierre Mallol, és el resultat d’una passió compartida que durant més de 3 dècades i gairebé 4.500.000 de quilòmetres ha culminat en una de les exposicions d’objectes mecànics més importants del món. Les peces que s’hi exposen, fins fa pocs anys d’ús quotidià, són imprescindibles per estudiar i comprendre la història dels segles XIX i XX.

Objectius

El projecte pretenia conservar i documentar els objectes de la col·lecció a la vegada que donar a conèixer la col·lecció per mitjà de dos programes: en primer lloc, la dinamització a través de la realització d’exposicions, cicles i conferències; i, en segon lloc, el desenvolupament d’una proposta pedagògica per arribar a les escoles.

Resultats

El reconeixement públic de la Fundació i del Museu ha estat notori per una banda amb el creixement de les visites a l’exposició, arribant a més de 20.000 participants a les activitats desenvolupades, entre les quals destaquen les més de 5.000 visitants al fons de la col·lecció i més de 1.500 alumnes als tallers dirigits a les escoles.