Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

QUID

[06] Casos d'èxit' >


El locals... van veure un augment d’afluència de públic... a la vegada que donaven un servei d’oci als clients.

Projecte

La Mostra Simultània d’Art Digital de Barcelona va ser organitzada per Artinpocket. Es presentava com una exposició simultània en espais comercials, hotels i edificis de referència de la ciutat de Barcelona. Una exhibició que se celebrava simultàniament a més de 20 locals de Barcelona, amb el convent de Sant Agustí com a seu principal, per promocionar i apropar el públic a nous creadors.

Objectius

  • La mostra pretenia descobrir i experimentar amb l’art digital en entorns a priori fora del circuit expositiu tradicional d’art. Oci, cultura i patrimoni es van fusionar per oferir una experiència al voltant de l’art digital sense precedents a Barcelona.
  • Amb aquesta acció es volia dinamitzar els espais comercials alhora que es donava continguts d’oci i comunicatius als participants per a poder crear una campanya de comunicació.

Resultats

L’augment de públic i la presència als principals mitjans de comunicació va ser satisfactòria. El locals que van participar a la mostra van veure un augment d’afluència de públic a les seves instal·lacions a la vegada que donaven un servei d’oci als clients. A més, cal destacar l’àmplia cobertura dels mitjans de comunicació, obtenint una presència destacada al mitjans tradicionals com la premsa, ràdio o televisió a la vegada que els mitjans digitals.