Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

QUID

[06] Casos d'èxit' >


... ha permès ampli ressò mediàtic a les més de 25 ciutats on la mostra ha estat present, amb un total de més de 50.000 visites...

Projecte

GRUP MÉMORA és líder a Espanya i Portugal en el sector funerari. Grup Mémora té la missió de gestionar el servei funerari de manera integral, des del moment de la mort fins que es duu a terme l’últim tràmit contractat, atenent les famílies amb professionalitat i honestedat.

Comissariat, producció i direcció de la itinerància de la mostra L’altra cara de la vida, una exposició d’art i cultura funerària creada a partir de 10 conjunts funeraris.

Objectius

  • Conscienciar i sensibilitzar l’entorn en relació amb el món funerari, així com trencar el tabú de la mort que existeix a la nostra societat.
  • Ajudar a apropar-se al fenomen de la mort de manera natural a persones i col·lectius de totes les edats: escoles, estudiants, adults, i tercera edat.
  • Donar a conèixer les noves formes d’enterraments i la nova concepció cultural que es té de morir i de ser enterrats.

Resultats

Aquest projecte, que presenta d’una manera innovadora la idea de la mort, ha permès ampli ressò mediàtic a les més de 25 ciutats on la mostra ha estat present, amb un total de més de 50.000 visites. Alhora ha permès crear nous canals i continguts de comunicació i publicitat. Cal destacar l’àmplia cobertura als mitjans de comunicació obtenint una presència important als mitjans tradicionals com la premsa, ràdio o televisió, a la vegada que als mitjans digitals.