Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

Poetopia forma part dels nostres serveis entorn les experiències educatives i culturals. Oferin propostes vinculades a la poesia on cada projecte té una fase de formació i intercanvi, i una altra d’intervenció urbana per a la participació massiva. La visibilitat de les accions està acompanyada del desenvolupament de valors universals. Aquesta combinació és objecte de l’interès de les entitats privades de manera que resulten ideals per a enfortir la col·laboració publicoprivada.

Creem projectes i campanyes d’alt impacte el component central és la poesia. A més de com a gènere artístic, la concebem com un instrument de desenvolupament individual i social. Les nostres accions fomenten la participació de grans grups i proposen experiències d’autoconeixement i estimulen la creativitat i sensibilitat.

Aquestes són algunes de les característiques conceptuals de les iniciatives

  1. La participació activa en experiències de gran format com a estratègia per atorgar a les emocions el rang de transformació individual i col·lectiva que mereixen.
  2. Autoestima social com a punt de partida per construir processos de desenvolupament social i econòmic sostenibles.
  3. Conèixer-se i conèixer el món, com a punt de partida per a millorar qualsevol entorn. 4. Les propostes són molt flexibles i adaptables a qualsevol tipus de temàtiques i contextos.
  4. La visibilitat de les accions està acompanyada del desenvolupament de valors universals. Aquesta combinació és objecte de l’interès de les entitats privades de manera que resulten ideals per a enfortir la col·laboració publicoprivada.

Usos i beneficis de l’acció

  1. Visibilitat i impacte social i mediàtic.
  2. Els materials i logística implicats requereixen pressupostos molt raonables.
  3. Es tracta d’experiències culturals inèdites que estan d’acord amb els nous paradigmes de participació ciutadana i els avenços tecnològics.
  4. Els beneficiaris de les accions són alhora els principals actors en la construcció del fet cultural.
  5. Són propostes dissenyades pensant en la construcció de xarxes de ciutats i territoris ja que és la forma més i eficaç de crear veritables transformacions socials.

QUID[CONNECTEM EMPRESA I CULTURA]

QUID és diàleg és a dir una relació què l’emissor i el receptor intercanvien missatges alternativament.

freecates quid_CEC


Publicada