Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

QUID

[01] QUID >
Nosaltres // Socis Estratègics


Oxygen, Sid Publicitat, Marta Carreté i Alexandra Masó

Quid pro quo - Think win-win. És a dir, busquem el benefici comú. Mancomunar és un verb actiu que indica la voluntat de compartir mitjans i objectius, recursos i accions, horitzons col·lectius i dedicacions individuals. És un verb que crea vincle a múltiples escales i accions comunes, un verb que ens recorda que les aliances si no hi són s’inventen, es transformem i s’imaginen.

Les aliances estratègiques ens permeten idear i desenvolupar projectes conjuntament, així com transmetre la tecnologia i la metodologia a la vegada que compartim experiències i recursos.

Oxygen

Oxygen és una empresa tecnològica i creativa amb seu a Barcelona amb més de 18 anys de trajectòria, en la qual hi ha experts en comunicació corporativa, disseny web, programació i sistemes informàtics, per a la realització de projectes ambiciosos a Internet. La nostra col·laboració amb aquesta empresa ens permet posar a disposició dels nostres clients un conjunt de serveis comunicatius i productes tecnològics avançats per potenciar la identitat digital corporativa a la xarxa.

És una empresa petita per disseny. S’han resistit a la temptació de créixer més perquè creuen que treballen millor mantenint-se petits i mantenint la capacitat d’establir relacions a llarg termini amb els seus clients.

Sid Publicitat

Amb seu a Figueres, aquest estudi situat a comarques treballa en projectes internacionals amb treballs que han arribat a llocs com Japó (Conjunt d’il·lustracions per a un espectacle audiovisual al circuit de Motegui), Finlàndia, els Estats Units o Suïssa, al Museu Olímpic de Lausana, on es va dissenyar i coordinar l’exposició “High Sports top Spirits” dedicada a promocionar “The World Games”.

Paral·lelament a la feina gràfica tradicional, Sid Estudi estudia el terreny de les noves tecnologies de comunicació visual com l’entorn web o la interacció.

Alexandra Masó

Llicenciada en Ciència Política per la UAB. Postgraduada en comunicació pública i participació ciutadana per la UdG. Llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAB.

Estratega i ideòloga de mercat, especialitzada en l’assessorament , formació i gestió de l’empresa en; desenvolupament de negoci, investigació de mercat, processos d’innovació estratègica, models d’expansió de mercat i suport ideològic i estratègic en llançament de nous productes, tot amb metodologia pròpia provinent de les ciències socials, humanes i tècniques. Amb l’objectiu de desplegar en el mercat, el poder necessari que l’empresa, organització o agent econòmic, requereix per a sobreviure ,actuar i destacar en el seu entorn de mercat.

Marta Carreté

Especialista en comunicació i màrqueting estratègic. Llicenciada en Belles Arts per la UB. Projectes Publicitaris i Clients: Mediació i Negociació a l’Institut Superior de Màrqueting. La seva trajectòria professional portant a terme la gestió dels departaments de Comunicació i RRPP a sectors de healthcare i organitzacions no governamentals i posteriorment a sectors enfocats a l’empresa privada, ens aporta la solidesa i l’experiència necessària per a desenvolupar els nostres programes de comunicació. Aportant d’aquesta manera el planning i implementació des d’una òptica 360º dels projectes en un enfocament global d’orientació tant estratègica com gràfica.