Carrer Sant Francesc, 16 08202 Sabadell | T. 677 72 05 22 E. info@quid.cat | + a i a

QUID

[01] QUID >
Nosaltres // Socis Estratègics


Pep Mares

Llicenciat en Història per la Universitat de Girona, Màster en gestió i comunicació Cultural per la Universitat de Barcelona i Community Manager per l’AERCO amb més de 15 anys d’experiència en la gestió cultural. La seva trajectòria professional transcorre entre l’empresa privada i la gestió cultural participant en projectes de retorn social corporatiu, patrocini i desenvolupament de projectes d’estratègia de posicionament de marques i entitats.

Ramon Gil

Consultor TIC amb formació en MBA - i Business, Economics, Management and Internet Related Business per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. És expert en comunicació corporativa i aplicació de tecnologia avançada de codi obert per potenciar els projectes i la identitat digital de les empreses i els professionals a la xarxa.

Lluis Puigbert

Dissenyador gràfic i il·lustrador. Figueres, 1968. Va estudiar disseny gràfic a l’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja, de Barcelona, combinant els estudis amb la feina a l’estudi Rozas, també a Barcelona. Va treballar com a freelance fins que el 1996 va crear el propi estudi de disseny, Sid Publicitat. En el terreny de la il·lustració combina el dibuix publicitari amb vinyetes al Punt diari des de fa 12 anys i més de 15 amb una tira còmica al Setmanari de l’Empordà.